Persoonlijk
Gepassioneerd
Vakkundig

Trouwambtenaar Nunspeet

Een onvergetelijke bruiloft met Babs Jonquille

Op zoek naar een zelfstandige trouwambtenaar in Nunspeet? Als BABS zorg ik ervoor dat jouw onvergetelijke dag compleet wordt gemaakt. Met een ceremoniële trouwambtenaar geef jij het officiële jawoord, komen leuke herinneringen aan bod en worden vergeten anekdotes verteld. Een bijzondere bruiloft staat of valt met een persoonlijke en meedenkende trouwambtenaar waarmee je een goede klik hebt. Ik zorg ervoor dat jullie altijd op je gemak voelen. Mijn aanpak is recht uit het hart, stralend en kleurrijk. Met veel passie en enthousiasme maken we er samen een bijzondere huwelijksdag van.

Persoonlijke trouwambtenaar vlakbij Nunspeet

Omdat een trouwambtenaar een belangrijk rol speelt op jullie bruiloft, is een kennismakingsgesprek nodig om elkaar goed te leren kennen. Voor een vrijblijvend gesprek kom ik graag naar Nunspeet toe om jullie wensen te bespreken. Dit is de ideale gelegenheid om al jouw brandende vragen te stellen en jouw droombruiloft voor te leggen. Hoe ziet jullie ideale ceremonie? Wil je gebruik maken van bepaalde muziek? Hebben jullie speciale wensen? Alles is te bespreken. Tijdens de afspraak noteer ik ook de e-mailadressen van getuigen, ouders, kinderen of andere dierbaren. Hierdoor verzamel ik vergeten anekdotes en onvergetelijke verhalen om de ceremonie persoonlijk en liefdevol te laten verlopen. Ook wanneer jullie tips nodig hebben, over de catering of aankleding, schakel ik mijn uitgebreide netwerk in. Als er tijdens de kennismaking een wederzijdse klik ontstaat, wil ik graag jullie ceremoniële trouwambtenaar in Nunspeet zijn.

Trouwambtenaar in Nunspeet
Trouwambtenaar Nunspeet
Met jullie wensen in het achterhoofd schrijf ik jullie liefdevolle voordracht. Met de mooiste anekdotes en bijzonder verhalen wordt jullie huwelijksvoltrekking een speciaal moment. Wanneer de voordacht is geschreven, neem ik 10 dagen voor jullie bruiloft contact op. Tijdens een kort telefoongesprek wordt de voordracht in grote lijnen voorgelegd, waarbij ik de meeste onderwerpen verifieer. Ik ga niet te diep in de details, zodat het verhaal voor jullie een bijzondere verrassing blijft. Vol liefde spreek ik op jullie huwelijksdag en zal ik uiteraard die ene vraag stellen. Mijn doel is om jullie te laten stralen. Met veel passie en enthousiasme zal ik deel uitmaken van jullie huwelijksdag. Hebben jullie (jonge) kinderen en wil je graag dat zij onderdeel zijn van de ceremonie? Laat bijvoorbeeld de ringen brengen en laat een kinderakte ondertekenen, zodat je een bijzondere herinnering creëert. Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig. Ik controleer of de stoelen goed staan, de microfoon werkt en de juiste muziek aanwezig is. Als ervaren en persoonlijke trouwambtenaar in Nunspeet zorg ik voor een onvergetelijke bruiloft. Heb jij al een datum geprikt voor je huwelijksdag? Neem contact op en laten we kennismaken.
Trouwambtenaar Dronten
Trouwambtenaar
Trouwambtenaar Dronten
Trouwambtenaar Dronten

Wie is Jonquille?

Ik ben Jonquille [zjõn`kieje…] getrouwd met Marco en moeder van 4 kinderen. Onze hond Boris hoort ook bij het gezin. Ik ben een mens met een maatschappelijk hart, een luisterend oor en een gulle lach. Ik houd van mensen, het verhaal achter mensen en leg graag verbindingen. Met mijn passie en enthousiasme zal ik deel uitmaken van jullie huwelijksdag. Het glas is bij mij altijd halfvol. Al 20 jaar werk ik als ondernemer op het gebied van wijn. Veel levenservaring, altijd met een positieve instelling. Niet linksaf dan gaan we gewoon rechtsaf.  Ergens een succes van maken, dat doe ik ook voor jullie! Ik verras jullie graag met mooie anekdotes en een liefdevolle voordracht om van de huwelijksvoltrekking een onvergetelijk moment te maken. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben ik vanaf het begin betrokken bij jullie en jullie gasten. Vol liefde spreek ik op jullie huwelijksdag en zal ik natuurlijk die ene vraag stellen. Jullie zijn het stralende middelpunt tijdens die ene speciale dag! Zoek jij een trouwambtenaar voor jullie bruiloft in Nunspeet? Neem contact op en laten we samen jouw droomhuwelijk in werkelijkheid brengen.

Contact opnemen

Trouwambtenaar Dronten

Jonquille Schepel
Philipsdaalder 58 
8253 CM Dronten 
KVK: 82309272

06 18 45 64 24 
babs@jonquille.nl